Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 06.06.2020.


Dobrotvorni koncert Novoapostolske crkve u RH - Glazba Dobrote  
18.10.2011.

Pozivamo Vas na dobrotvorni koncert "Glazba dobrote". Ulaz na koncert je slobodan, a kupnjom programa uzvanici postaju dio humanitarne akcije za pomoć u školovanju talentiranih učenika i studenata. Ovim koncertom izvođači se zahvaljuju na donaciji.

NOVOAPOSTOLSKA CRKVA u RH je osigurala financijsku pomoć za plaćanje redovnih troškova školovanja troje talentiranih učenika i studenata, te financijsku pomoć za nabavku koncertne svečane odjeće za dva zbora, u sveukupnoj vrijednosti od 41.000,00 Kn...

Opširnije...

Novi album Christine Aguilere "Bionic"  
26.07.2010.

U prodaji je album Christine Aguilere "Bionic" (RCA Records/Menart). Slavna pjevačica album je najavila singlom "Not Myself Tonight" za koji je snimila i seksipilan video uradak.Na albumu su surađivali i Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch, Ladytron i mnogi drugi, a na dvije pjesme je suautor i Christina Aguilera. Linda Perry zaslužna je za baladu "Lift Me Up".

Opširnije...

Sir Elton John 27. lipnja u pulskoj Areni!!!  
07.04.2009.
Niz gostovanja svjetski poznatih glazbenih imena u Hrvatskoj na ljeto će se nastaviti koncertom legendarnog Sir Eltona Johna! Britanski glazbenik, doznajemo iz povjerljivih izvora, gostovat će 27. lipnja u pulskoj Areni u sklopu uglednog Histria festivala koji ove godine slavi deset godina postojanja.

Ideja da Sir Elton dođe na Histriju postojala je i prijašnjih nekoliko godina, ali se, doznajemo, njegova velika produkcija nije ranije mogla postaviti u Arenu.

Ove će godine pulski amfiteatar biti posebno prilagođen njegovu nastupu, pa je menadžment slavnog pop-glazbenika odlučio da Sir Elton John održi koncert u Puli.

Jubilarni Histria festival održavat će se od početka srpnja do kraja kolovoza, a do sada je potvrđen dolazak poznatog tenora Joea Cure, koji će otvoriti festival 5. srpnja, i Dina Merlina 21. kolovoza. Zatim, doznajemo, 12. srpnja Pulu bi trebao posjetiti i jedan od najpopularnijih rock-gitarista svih vremena Carlos Santana.

Opširnije...

Više...
Novi album The Chemical Brothers "Further"
Sting u Areni Zagreb
Novi album grupe Morcheeba "Blood Like Lemonade"

 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji
Hosted by POSLUH www.posluh.hr