Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 06.06.2020.


Promocija albuma One Piece Puzzlea u znaku broja 13!!  
12.03.2009.
Riječki će industro-pop bend One Piece Puzzle u petak, 13. ožujka u Klubu umjetnika na Sušaku (K.U.N.S.) predstaviti svoj album prvijenac "13 zlatnih hitova", kojeg najavljuje singl "Derem! Rokam! Guzim!".

Nakon predstavljanja albuma, bend će i premijerno prikazati spot za najavni singl, a zatim i fotografije koje prikazuju djelovanje benda.

Početak promocije je u 20:13, a ulaz je besplatan.


N.E.R.D. na INmusic Festivalu!!  
12.03.2009.
Jedna od najpoznatijih američkih alternativnih hip-hop i funk-rock skupina N.E.R.D., predvođena karizmatičnim Pharellom Williamsom, potvrdili su svoj nastup na ovogodišnjem INmusic Festivalu u Zagrebu, na kojem će ovaj trojac nastupiti kao jedan od headlinera.

No-one Ever Really Dies ili jedonostavno N.E.R.D. uz Williamsa čine Chad Hugo i Shay Haley, a istovremeno isti članovi djeluju u paralelnoj grupi The Neptunes, sasvim drukčijega zvuka i izričaja, više fokusiranog na elektronski funk.

U posljednjih osam godina otkako djeluju u ovom sastavu, N.E.R.D. su objavili tris studijska albuma "In Search Of...", "Fly or Die" te aktualni "Seeing Sounds".

Opširnije...

U2 dolaze u Zagreb!  
12.03.2009.
Irska rock grupa, jedna od najpopularnijih u svijetu, održat će koncert 10. kolovoza na stadionu Maksimir, gdje će promovirati svoj posljednji album "No Line On The Horizon"

Višetjedna šuškanja dobila su i službenu potvrdu - irska rock grupa U2 nastupit će 10 kolovoza u Zagrebu. Bono će u Hrvatsku doći u sklopu velike svjetske turneje, koja će početi 20. srpnja u Barceloni, a koncert na stadionu Maksimir svoju važnost ima i po tome što će biti jedini na jugoistoku Europe. Tako će i obožavateljima iz Austrije, Mađarske, Srbije, Grčke i ostalih okolnih država, ako žele pogledati U2, najbliže biti doći u Zagreb.

Vijest o koncertu objavljena je na službenoj stranici grupe www.u2.com, gdje je i navedeno da prodaja ulaznica počinje 27. ožujka.

Na koncertu će biti promoviran novi album U2-a "No Line On The Horizon", koji možete preslušati u Glorijinoj slušaonici, a u Gloria Shopu možete kupiti CD po posebnoj cijeni.


Više...
Gustafi najavili turneju, ali bez Brkice!
Budite brzi i skinite novog Mansona!!
fan pit ulaznice!! U2!

Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji