Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Rivers na Dori s pjesmom Tamare Obrovac   Ispis  E-mail 
04.02.2010.

Skladba "Bez tebe" alkemija je vještine i prirodnosti autorskog talenta Tamare Obrovac, te vokalne interpretacije Vokalne skupine Rivers. Ovaj spoj trenutno jedne od najznačajnijih i najsvestranijih osobnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni i grupe Rivers, višestrukih dobitnica međunarodnih nagrada (Vokal Total, Swingle Award, World Choir Games, Porin i Marul, za izvedbu kazališne glazbe) najavljuje do sada najzahtjevniji album čijim će se singlom ova vokalna skupina predstaviti upravo nastupom na Dori 2010.

Vokalna skupina Rivers priprema svoj novi album kojim će i dalje inzistirati na kvalitetnoj višeglasnoj osnovici i istraživanju svih izvedbenih mogućnosti u suradnji s vodećim glazbenim instrumentalistima i autorima. Pjesma "Bez tebe" autora Tamare Obrovac i Anje Gasparini je tek komadić ove nove priče. Pjesma je skladana u latino stilu s fuzijom jazza i proljetno vrijeme će joj omogućiti da zasja punim sjajem.

Nakon snimanja s eminentnim muzičarima (Ivom Popeskićem, Ivanom Pešutom, Branimirom Gazdikom i Henrijem Radanovićem) Ana, Jelena, Maja i Patrizia pripremaju se za ovogodišnju Doru uz nove kreacije Zorana Mrvoša u stilu Studija Perman Experience (Rijeka- Milano) i koreografiju Žaka Valente (plesač, performer, koreograf, redatelj i kazališni pedagog-School of Physical theatre u Londonu, Mime school u Amsterdamu, te Moving Academy for Performing arts u Berlinu).

Dvije dugogodišnje članice ove godine imaju dobre isprike za izostanak s Dore. Katarina studira pjevanje i suvremenu produkciju na Berkley College of music, najznačajnije jazz sveučilište na svijetu, dok u Rijeci Irena uživa uz svoju bebu. Zbog toga je pristigla nova članica Kornelija Mikulić, te će se premijerno pojaviti na pozornici Kristalne dvorane Hotela Kvarner. O njoj kao i o svima pripremama za album i Doru može se više saznati na novom siteu www.rivers.hr.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji