Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Anđa Marić i Kisha - novi singl HÁROM ÉV s odličnog albuma A NYÁR   Ispis  E-mail 
10.02.2010.

Najatraktivnija, najglasnija i najnepredvidljivija članica žirija RTL-ovog showa "Hrvatska traži zvijezdu", Anđa Marić, ovih dana zajedno sa svojom grupom Kisha predstavlja novi singl HÁROM ÉV, s njihovog posljednjeg albuma A NYÁR. Album je odlično prihvaćen sa strane glazbene kritike i publike, a Anđi je dao samo dodatni vjetar u leđa da se hrabro okuša i kao članica žirija jedne od najgledanijih emisija.

Iako pokušava biti stroga ali pravedna, iskrena i odlučna Anđa je već sada s kandidatima uspjela ostvariti dobar i prijateljski odnos upravo iz razloga jer joj nikako ne polazi za rukom da "glumi" neku ozbiljnost, jer kako i sama kaže, jednostavno ne zna biti takva.
 
Anđa nam je rado objasnila svoju ulogu u showu i ispričala kakva mora biti prema kandidatima:
-HTZ je najzabavniji posao koji sam dobila u životu, uživam u njemu i počašćena sam što mogu biti dio tog showa. Svoju ulogu u žiriju shvaćam krajnje neozbiljno, ja sam tamo nekakav comic relief - tamo sam da natjecateljima razbijem tremu, nasmijem ih i zabavim gledatelje jer mislim da su Tony i Fox dovoljno veliki autoriteti. Isto tako, moja životna priča može samo biti dodatan poticaj kandidatima jer nikada nisam odustala od svog sna i živi sam dokaz da možeš uspjeti samo ako vjeruješ u sebe i slušaš svoje srce. Kada ti život zalupi vrata pred nosom, budi siguran da se negdje otvorio kakav prozorčić, samo ga moraš uočiti.
 
Za novi singl HÁROM ÉV, snimit će se i spot koji će biti pola animirani, a pola igrani. Riječ je o djevojčici koja živi u slici i u potrazi za srećom pobjegne iz nje. Ne sumnjamo u kreativnost koju će Anđa i njezina ekipa pokazati i na ovom spotu.
 
- ...Kisha snima novi video spot za pjesmu 'Három év' (što znači '3 godine') u jednom starinskom stanu s dušom koji je baš u stilu scenografija s naših koncerata. Režiserka spota je Živa Moškrič, diplomirana dizajnerica i vizualna umjetnica koja je zanat kovala u Londonu gdje je i magistrirala. Tamo je radila na mnogim velikim britanskim online kampanjama gdje je radila s animacijama. Spot će biti pola igran, pola animiran i to je sve što mogu za sada reći o njemu jer je naša filozofija da svakom umjetniku s kojim surađujemo dajemo otvorene ruke da napravi svoju viziju naše pjesme. Pjesmu su odabrali naši fanovi i prijatelji. Autorica teksta sam ja i ona je jedna od prvih pjesama nastalih za projekt Kisha i meni je jako draga jer je vrlo osobne naravi i pjeva o nadi. Kako sam okorjeli optimist, refren pjesme je na neki način lajtmotiv mog života - rekla je Anđa.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji