Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Crvena jabuka pompozno proslavila svoj 25. rođendan   Ispis  E-mail 
12.02.2010.

Prekjučer je u Saloonu, u sklopu proslave 25. godišnjice postojanja grupe, održana promocija antologijskog, četverostrukog izdanja Crvene Jabuke "Da nije ljubavi". Unatoč snijegom zatrpanim prometnicama pozivu su se odazvali mnogobrojni medijski djelatnici, poslovni partneri i prijatelji Croatia Recordsa, Crvene jabuke, CMC-a i Saloona.

Predstavljanje izdanja povjereno je voditeljici i urednici CMC Televizije Anji Alavanji koja je, između ostalog, najavila i mnogobrojne nadolazeće koncerte te posebno istaknula veliki koncert u Splitu, na Gripama koji će se održati 8. ožujka. Uvodni tekst na izdanju "S druge strane sjećanja" autora Rusmira Agačevića – Rusa, koji govori o njihovoj karijeri i o vremenu kada je Crvena Jabuka nastajala i stvarala svoje pjesme, sugestivno je pročitao Željko Kozina.

Svoju podršku dao je i predsjednik uprave Croatia Records-a, Želimir Babogredac koji se nostalgično prisjetio svoje 23 godišnje suradnje s grupom. Zahvalio im je na povjerenju i suradnji koju neprekidno imaju s Croatia Records-om svih 25 godina, te je članovima grupe i producentu, Branimiru Mihaljeviću uručio srebrnu ploču za ostvarenu prodaju albuma "Volim te" objavljenog prošle godine.

Prigodno, u veseloj atmosferi i uz čestitke, razrezana je velika torta u obliku novog izdanja. Nakon toga, uzvanici su se dugo u noć družili na Glamour Caffe Party-u i proslavili 40. obljetnicu kluba Saloon te uživali uz nastup Žanamari Lalić.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji