Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Vatra i Music Centar poklanjaju električnu gitaru najsretnijem fanu   Ispis  E-mail 
27.04.2010.

Nakon prošlotjednog nastupa u klubu Palach Novi list je zapisao: "Prigodno slavljenički raspoloženi, Irena, Ivan, Robert, Boris i Mario u Palachu su odradili odličnu svirku kojoj je zaista teško pronaći zamjerke. Žestoki i nabrijani, svoj su bogati repertoar prilagodili klupskim uvjetima i koncert pretvorili u vrhunsku rock svirku."

Evidentno, Vatrina aktualna turneja "Odbrojavanje" dosegla je svoj vrhunac. Prvi dio turneje grupa je odradila bez greške i sad slijedi završnih pet nastupa od kojih je prvi u subotu, 1. svibnja u bjelovarskom Klubu. Tjedan dana kasnije, u petak, 7. svibnja, Vatra će zasvirati u zagrebačkom Ksetu. Za tu svirku bend i Music Centar iz Zagorske 60 su spremili posebnu nagradnu igru u kojoj će najsretniji kupac karte doma otići s novom električnom gitarom!

Ne šalimo se – Vatra i Music Centar stvarno će pokloniti električnu gitaru najsretnijem, stoga požurite jer je broj ulaznica ograničen, a prodaja ide jako dobro.

Ulaznice po cijeni od 50 kn (na dan koncerta 60 kn) se mogu kupiti u Dallas Music Shopu, Profil Megastoreu, Rockmarsku i KSET-u.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji