Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


"Crna kutija" najizvođenija pjesma u 2009. na HR-Radio Rijeka   Ispis  E-mail 
05.01.2010.

Iz izvora bliskih samome vrhu HR – Radija Rijeke potvrđeno je: "Crna kutija", pjesma grupe E.N.I., najizvođenija je pjesma u 2009. godini, u programu najomiljenije radijske postaje svih Riječanki i Riječana!

Čim sam čula prve zarazne taktove "Crne kutije" u Elvisovom aranžmanu, osjećala sam da ima snažnu privlačnost i da je predodređena da postane radijski hit - veseli me da su isto mišljenje imali urednici i slušatelji Radija Rijeke, zaista nije mala stvar imati najvrćeniju pjesmu godine u kojoj je nastalo na stotine pjesama! - ispričala je Ivona.

Mnogi su prijatelji i poznanici odmah pozitivno reagirali na "Crnu kutiju" i, usprkos sjetnom tekstu, komentirali da ih melodija, Nikolinin glas i atmosfera pjesme razveseli i uljepša im dan. Mislim da je upravo ta kombinacija bila dobitna za osvajanje glazbenih urednika i slušateljica i slušatelja Radija Rijeke. "Crna kutija" ima sada lijepu crvenu mašnu i naljepši nam je poklon za Novu godinu - rekla je Iva.  
 
Imati navrćeniju, dakle najomiljeniju pjesmu urednika i slušatelja na jednoj od najslušanijih radio stanica u Hrvatskoj, te većini Riječana najdražoj i jedinoj, kod mene je izazvao veliki osjećaj ponosa, sreće i zadovoljstva. Na koncu, ljubav koju smo mi osjećale dok smo ju stvarale je uzvraćena, ima li ljepše spoznaje od te? - dodaje Elena, pritom nimalo ne skrivajući oduševljenje.
 
Četvrta članica skupine E.N.I., Nikolina, odličnu vijest primila je u dalekoj Americi gdje je na zasluženom odmoru.
 
"Crna kutija" je nastala u suradnji s nagrađivanim producentom i multi-instrumentalistom Elvisom Stanićem  i Vavom, čestim suradnikom djevojaka, autorom pjesama "Oči su ti ocean", "Polaroid" i aktualnog singla "Jezero od mlijeka", koji već bilježi odlične rezultate na top listama mnogih radio postaja. 
 
Inače, ovu se pjesmu može pronaći na kompilacijskom albumu "Best of E.N.I.", objavljenom u prosincu 2008. u izdanju Dallas Recordsa. Odgovornim se za istoimeni video uradak smatra Gonzo, redatelj prethodnih hitova Enica: 'Mara Pogibejčić' i 'Traži se dečko'.
 
Spomenuti video spot može se pogledati na You Tube-u http://www.youtube.com/user/DallasRecordsTV#p/u/30/Mg_tzogb-ig



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji