Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Nova pjesma Brujača i Darka Rundeka "Valcer"   Ispis  E-mail 
23.02.2010.

Brujači su kultni bend iz devedesetih koji se vraćaju na glazbenu scenu s pjesmom "Valcer", u suradnji s Darkom Rundekom. "Valcer" je pjesma koja dočarava atmosferu jednog pomalo zaboravljenog izričaja, u kojem ples nije samo individualni akt, već akt komunikacije i zbližavanja.

Darko Rundek ovdje svojim karakterno obojenim baritonom daje osebujan, sentimentalan ugođaj. Osim njega, pjesmi su pridonijeli Gordan Dorvak, koji je svojim diskretnim, opuštenim bubnjem odredio smjer i ritam kretnji na koje "Valcer" poziva, Sven Buić i Gustav Barišin na kontrabasu te Branimir Tomljenović kao glazbeni producent.
 
Od danas pjesmu "Valcer" mozete čuti na adresi http://www.net.hr/film-glazba/page/2010/02/17/0347006.html, a već ovaj tjedan pjesma kreće u osvajanje slušatelje i top lista radijskih postaja u Hrvatskoj.

Sastav Brujači dosada je preživio nekoliko postava, manje-više ostavši dosljedan svom zvuku. Danas sviraju u postavi: Mario Barišin - bas gitara, glas, loopovi, programiranje; Franjo glušac - električna i akustična gitara; te Viktor Krasnić - bubanj.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji