Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


DVD Vladimira Kočiša Zeca "Live at Tvornica!"   Ispis  E-mail 
24.02.2010.

Vladimir Kočiš Zec je 9. listopada 2007. godine u prepunoj zagrebačkoj Tvornici proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i 15 godina samostalnog kantautorskog rada. Ovaj veliki slavljenički koncert snimljen je  i objavljen na DVD izdanju pod nazivom "Live At Tvornica!".

Uz Zeca, na koncertu su nastupili Novi fosili, Jacques Houdek i Lamija Belošević, Kristijan Rahimovski, Žiga & Bandisti, Gazde, te slovenska misica, voditeljica, glumica i pjevačica Rebeka Dremelj s kojom je Vladimir snimio duet "Kad zaspiš ti", a koji se nalazi na njegovom desetom po redu albumu "Kad se ljubav razlije".

Podsjećamo na riječi Vladimira Kočiša Zeca, netom poslije završetka koncerta: "Ovo je bio jedan prekrasan doživljaj, za mene osobno pun emocija. Ovo je moja vjerna publika koja me prati još iz vremena Novih Fosila, a i sada u mom solističkom radu. Osjetio sam večeras jednu divnu ekstazu, jednu euforiju tijekom koje više nisam znao da li bi se smijao ili bi plakao, da li bi se šalio sa publikom ili bi im nešto ispričao. Mislim da sam zajedno sa ovom veličanstvenom ekipom glazbenika postigao maksimum i s puno srca smo završili ovaj koncert".



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji