Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Premijera novog spota grupe Colonia "Jača nego ikad"   Ispis  E-mail 
03.03.2010.

U četvrtak, 4. ožujka 2010. godine, na RTL televiziji u emisiji "Ekskluziv" od 19 sati pogledajte ekskluzivno novi spot grupe Colonia za pjesmu "Jača nego ikad". Riječ je o spotu za kojim se već diglo dosta prašine nakon objavljivanja fotografija sa snimanja.

Spot je napravljen za aktualni singl koji je najavio novi album uspješnica Colonije "RETROACTIVE Early Years". Album se od nedavno može nabaviti na svim kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije te u Tisak media centrima. Podsjećamo, riječ je o 13 najvećih hitova grupe Colonia nastalih u periodu od 1996. do 2000. godine, objavljenih na njihova prva 3 albuma koji su sad prikupljeni na jednom mjestu i upakirani u moderno glazbeno ruho.

Sve pjesme su nanovo otpjevane, snimljene i producirane te modernizirane sasvim novim aranžmanima. Pjesma "Jača nego ikad" dobro je poznata uspješnica koja se nalazi na trećem istoimenom albumu iz 2000. godine, a koja je sad osvježena u recentom duhu.

Atraktivni spot koji će oduševiti obožavatelje snimljen je pod redateljskom palicom Darka Drinovca, a o njemu i ostalim Colonijinim planovima možete čuti sutra u RTL Ekskluzivu ili Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Naime, od 18 sati Indira i Kameni će gostovati na Narodnom radiju, a cijela emisija će biti posvećena upravo novom izdanju Colonije. U 18.55h možete ih paralelno pratiti u emisiji Ekskluziv na RTL-u.
 
Sve navedeno je najbolja uvertira u završno događanje vezano za novi album "RETROACTIVE Early Years", a riječ je o druženju grupe Colonia sa svojim fanovima i potpisivanju novog albuma u Tisak media centru na Trgu bana Jelačića. To će se dogoditi u subotu, 20.3. u 11.30h.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji