Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Mlada pjevačica Betty Belle predstavlja se po prvi put na Dori 2010.   Ispis  E-mail 
03.03.2010.

Ovogodišnja Dora obiluje novim imenima i mladim talentima među kojima se našla i Betty Belle, mlada pjevačica koja će se predstaviti pjesmom kratkog i znakovitog naziva "Ne". Za pjesmu su glazbu i tekst napisale Ines Prajo i Arjana Kunštek, a aranžman potpisuje svestrani Dejan Orešković. Betty će nastupiti 5. po redu u polufinalnoj večeri, a među ljubiteljima Dore i Eurosonga njezina pjesma i izvedba osvojili su mnoge simpatije i dobre kritike.

Betty Belle, devetnaestogodišnja Istranka, rođena je u Kopru. Djetinjstvo je provela u Bujama, a od 14. godine živi i školuje se u Trstu. Ljubav prema glazbi pokazala je već u ranom djetinjstvu, pa je prvi nastup imala s četiri godine na festivalu Voci Nostre. Dobitnica je brojnih nagrada na mnogim dječjim i tinejdžerskim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu.

S 15 godina sudionica je finalnih večeri Festivala rock i pop glazbe u Krakowu, Sunčanih skala i Melodija Mostara (gdje je i nagrađena).Proteklih godinu dana, osim redovitom školovanju, Betty  je posvećena snimanju svog prvog CD-a, namijenjenog za hrvatsko i talijansko tržište, budući da je talijanski njezin drugi materinji jezik.

Na međunarodnom europskom natjecanju Taglia Corti-video clip musicali (Italija) u studenom 2009. spot za najavnu pjesmu albuma, 'Od dana do dana' (Di giorno in giorno), redatelja Igora Modrića i IRS ART studija iz Rijeke, proglašen je jednim od četiri najbolja u Europi.

Uskoro se očekuje premijerno izvođenje u Hrvatskoj.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji