Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Dvije Cibone premale za Gibu   Ispis  E-mail 
21.04.2010.

Nakon sjajnih koncerata održanih u Bjelovaru i Osijeku na kojima su Gibonni i njegov prateći bend zajedno s gostujućim glazbenicima dokazali da su u najboljoj koncertnoj formi do sada, još bolja najava za dva nadolazeća zagrebačka koncerta i ostatak turneje 'Toleranca' su rasprodane karte za oba zagrebačka datuma!

Za koncerte u sportskoj dvorani Dražena Petrovića, popularnoj Ciboni, koji će se održati u četvrtak 22. travnja i u petak 23. travnja (oba s početkom u 20 sati) u T-Centrima karata više nema.
 
Za one koji svakako žele prisustvovati spektaklu, a nisu bili dovoljno brzi i spretni da kupe svoju kartu na vrijeme, u prodaju će na blagajni Cibone biti pušteno još dodatnih  100 karata za svaki od dva koncerta. Blagajna će biti otvorena na dane koncerata od 17.00 sati, a karte će se prodavati po cijenama istim kao i u pretprodaji.
 
Ne propustite koncertni događaj godine ovaj tjedan u Zagrebu, a 1. svibnja na Umaškom stadionu Stella Maris, 7. svibnja u zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić, te 15. svibnja u varaždinskoj Areni!



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji