Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


U prodaji novi album Ivane Kindl "Nepromjenjiva"   Ispis  E-mail 
30.04.2010.

Od jučer je u prodaji novi četvrti studijski album Ivane Kindl "Promjenjiva". Album je najavio istoimeni single, žestoka glazbena priča u kojoj se svatko može pronaći, a progovara o potrebi za pronalaskom mira i bijega od ljudi i stvarnosti. Album sadrži 9 atmosferičnih pjesama, raznih raspoloženja, od nabrijanih gitarskih pjesama "Promjenjiva" i "Ne bi mogli zajedno" do groovie pop pjesme "Kao nekada" i sjetne "Utjeha".

Zatim je tu i obrada pjesme Prljavog kazališta "Iz nekih starih razloga" obojana u industrial blues rock, senzualna "Nisi sam", disko "Putovanje" te na kraju ležerne i opuštajuće "Oči" i "Sunshine".

"Na albumu smo radili pune tri godine i zaista se osjećam preporođeno, jer sam iznimno zadovoljna pjesmama i dosadašnjom reakcijom na singlove. Svaka pjesma priča svoju priču, mogu reći da je prilično osoban album" – kaže ova naša ponajbolja vokalistica. Autori pjesama na albumu su Ivana Kindl i Alen Križaj, koji je aranžirao i producirao sve pjesme. U pjesmi "Oči" tekstualno se pridružuju Sandro Bastijančić i Mario Huljev kao i Carla Belovari na pjesmama "Utjeha" i "Putovanje". U pjesmi "Sunshine" pak gostuje MC Andy "Stewlocks" Ninvalle koji je surađivao sa svjetskim zvijezdama poput Alicije Keys, John Legenda, Princa i dr.

Album je moderna kombinacija žive svirke s ponešto programiranja. Uz Alena su na albumu svirali sjajni glazbenici: Kristijan Zebić na bubnjevima, Vlado Mirčeta Gitare, Viktor Lipić i Jurica Leikauff klavijature.

Posebnost albuma je i promjenjiva naslovnica - kako bi priča oko albuma bila sasvim zaokružena. Knjižica unutar albuma sadrži 3 različite verzije naslovnice pa svaki vlasnik albuma može izabrati sebi najdražu.

Najavljujemo i skorašnji ekskluzivni koncert Ivane Kindl u Piranhi - više informacija i iznenađenja uskoro!



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji