Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


One Piece Puzzle na INmusic festivalu   Ispis  E-mail 
09.06.2010.

Na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu nastupit će i riječka industro-pop atrakcija One Piece Puzzle, a svoju energiju istrest će na Tuborg stageu INmusica. Opaka riječka senzacija pod nazivom One Piece Puzzle (OPP) djeluje od 2001. godine.

Prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

Prošle su godine izdali debitanski album pod nazivom "13 ZLATNIH HITOVA" koji je oduševio publiku i kritiku. Dosad su održali vrlo uspješne koncerte u svim većim gradovima u državi te mnogim festivalima alternativne glazbe. Dijelili su pozornicu s velikim imenima domaće i strane glazbene scene poput grupa Laibacha, The Fall, Ratos de Porao, Ramba Amadeusa, Leta 3, TBF-a, Hladnog Piva… 2006. godine OPP pobjeđuju na renomiranom 'Art and Music Festivalu', a 2007. sviraju kao predgrupa Hladnom pivu na njihovoj turneji. Za prvi singl s prvijenca "Derem! Rokam! Guzim!" snimili su i video spot koji se radi "kontroverznog teksta" neko vrijeme nije vrtio na hrvatskim televizijama, da bi nakon prekida cenzure pjesma osvanula na prvom mjestu glazbene top ljestvice na HRT-u. Svojim su umjetničko-glazbenim stvaralaštvom doprinijeli  i realizaciji predstave "Dolina ruža" u produkciji dramskog kazališta Gavella. Uskoro se očekuje njihovo novo izdanje koje će sadržavati i pjesmu iz predstave pod nazivom "Da! Da! Da!", te remikseve s albuma prvijenca i brojne video spotove.



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji