Upiši ključne riječi:
MUSIC INFO|PREGLED DOGAĐANJA|GLAZBENI OGLASNIK|STATUS ONLINE|MARKETING|KONTAKT 19.03.2024.


Laufer "Moja voda" - digitalno remasterirani singl s reizdanog albuma "The Best Off"   Ispis  E-mail 
09.06.2010.

Nikad prežaljeni kultni bend Laufer na prijelazu prošle i ove godine objavio je reizdanje sjajnog albuma "The Best Off". Album je objavljen u bogatom box set izdanju s bonus DVD-om koji sadrži nikad objavljene snimke i spotove, bonus CD-om na kojemu je zapis akustičnog nastupa Laufera na radio Rijeci 1993. godine, te na 12-inčnom vinilu u limitiranoj količini kao pravo kolekcionarsko izdanje. Na omotu se nalazi i strip art work crtež Damira Urbana te tekstovi pjesama ispisani njegovom rukom.
 

Svi materijali s prvog albuma su digitalno remasterirani, a album, među ostalim, sadrži ultra popularne pjesme i svojevrsne rock himne devedesetih godina 'Svijet za nas', 'Lopov Jack' te megahit 'Moja voda' koji ovih dana doživljava pravu renesansu kroz sjajne gostujuće nastupe Damira Urbana na fantastičnoj koncertnoj turneji Gibonnija.
 
'Budi moja voda' podsjeća nas na godine kada se rađala hrvatska rock scena i Laufer su, iako više službeno nisu na okupu, još uvijek jedna od važnih činjenica njezina razvoja.

Starije generacije odrastale su uz pjesme Laufera, vrijeme je da ih upoznaju i nove generacije!



Koncerti
Petak, 05.11.2010.
Lady Gaga u Areni Zagreb
Petak, 24.09.2010.
Guns n' Roses u Areni Zagreb
Ponedjeljak, 08.11.2010.
Sting u Areni Zagreb


 Music Info
 Pregled događanja
 Glazbeni oglasnik

Radogost prevoditelji